La Copa Catalunya infantil fa parada a Sant Joan Les Fonts

22/09/2014
Promoció

L’onzena cursa de la Copa Catalunya infantil de carretera va visitar el dissabte, 20 de setembre, la localitat gironina de Sant Joan Les Fonts, aprofitant que al dia següent aquesta localitat serà la seu de la quarta edició de la marxa ciclista que recorda l'enyorat Xavi Tondo. El Club Ciclista Olot Infantil va ser l'encarregat de l'organització d'aquesta prova, el primer Trofeu Tondo Kids, i cal assenyalar que ja al mes de maig aquest club va organitzar una altra prova per  a aquesta categoria.
Es van disputar un total de 4 curses (una per categoria) per als 76 inscrits (entre els quals 14 nenes) en un circuit urbà de 900 metres perfecte per  a aquestes categories. Totes les curses van ser molt disputades i fins i tot van deparar algunes sorpreses.