La gran final de la DVO Downhill Cup es aquest cap de setmana a Soldeu

19/09/2014
DHi

La gran final de la DVO Downhill Cup es aquest cap de setmana a Soldeu

El proper cap de setmana 20 i 21 de Setembre, l'estació  andorrana de Soldeu acollir  la final de la DVO Downhill Cup, puntuable per la Copa Catalana de Descens 2014. Aquesta  última prova est  organitzada pel Sprint Club Andorra.
Sense dubte ser  el final perfecte per aquesta competició , ja que l'escenari  és el bikepark més gran dels Pirineus, el qual té  una gran experiència en l’organització  de carreres. El circuit, part del bikepark,  és molt divertit i far que tots els riders gaudeixin del cap de setmana. Aquesta competició  és possible gràcies al suport de DVO, GoPro, Stihl, MBA, The Bike Village i la Federació  Catalana de Ciclisme.

Inscripcions obertes:  http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=5878 

* fins el dimecres 17 de setembre, dos dies d entrenaments i cursa a un preu de 30 euros, el dissabte de la cursa sense preinscripció  anticipada costa 45 euros. 

Per poder participar cal estar federat o participar amb una llicència de cap de setmana/promoció  la qual t  un preu afegit de 12.

Horaris

Dissabte
Entrenaments de 10h a 13h i de 14h a 18h

Diumenge
Entrenaments de 8.30h a 9.30h
Primera m nega a les 10h
Segona m nega a les 12h

Al finalitzar la segona màniga es farà el lliurament de premis i podis amb els 5 primers de cada categoria., juntament amb l'entrega de premis i podis de la general del campionat.

Per veure tota la informació : http://www.dvodownhillcup.com/