Josep Betalú guanya les grans clàssiques de 2014

16/09/2014
Carretera

Josep Betalú guanya les grans clàssiques de 2014

Les grans clàssiques d´enguany ja tenen un guanyador: Josep Betalú. El ciclista del CKT ha estat el millor en el conjunt de curses iniciat a Sabadell, a inicis de març, que ha inclòs el Trofeu Joan Escolà, Campionat de Sabadell, Gran Premi d´ Odena, Campionats de Catalunya CRI i de fons, Volta a Lleida, Clàssica Isaac Gálvez, Trofeu Abelardo Trenzano, Gran Premi Sant Pere, Trofeu Baix Penedès, Trofeu Sant Sant Bertomeu i Volta a Montsià, abans de la 60 ena edició del Festes d´ Olot que aquest diumenge ha donat cloenda al prestigiós ranquing de la FCC, amb 14 edicions al seu historial des de que en 2001 guanyés el medallista olímpic Sergi Escobar.
Amb una participació de luxe i corredors d'alt nivell, com la mateixa selecció del Japó i equips de França, s´ ha disputat la tradicional cursa Festes del Tura d' Olot que va acollir uns 120 corredors Elit, Sub 23, Senior i Master 30 sota l organització del CC Olot.
La cursa d' Olot tenia 120 km amb la novetat del canvi de recorregut, que ha agradat tot i la duresa del port del Santuari del Coll i els cims de Les Encies i Les Serres, dificultats que han fet augmentar les diferències del primer l' últim a uns 10 minuts. També s´ ha disputat el campionat gironí.
Fou a la tornada a Olot quan es van formar diferents grups i l' escapada decisiva de nou corredors, entre ells el corredor francès Jeremy Fabio, qui ha estat el més fort i llest agafant uns 19 segons prop d' Olot, suficients per proclamar-se brillant guanyador d´ una prova disputada a un promig de 41'98 km/h. Josep Berga regidor del Ajuntament d' Olot va presidir el lliurament de premis.

Guanyadors

Elit: 1er-Jeremy Fabio (Martigues Sport Cyclisme), 2n - Josep Betalu (CKT-UAM Monton), 3er- Emiliano Ibarra (CKT-UAM Monton).
Sots  23: 1er - Yuma Koishi (Selecció Japó).
Muntanya: 1er - Emiliano Ibarra ( CKT- UAM Monton )
Equips: 1er - CKT - UAM Monton
Sènior - Master 30: 1er-Alejandro Martinez (Megabici).
GUANYADOR FINAL GRANS CLASSIQUES 2014: Josep Betalu (CKT-UAM Monton)
Campions Gironins 2014: Elit - Adrià Moreno (Controlpack), Sots 23 - Jordi Clermont (cc Platja d' Aro), Ma. 30 - Antonio Olivares (Fortia - Lefa Team), Senior - Gerard Bartrina (Fortia - Lefa Team).