La Challenge Catalana de Cicloturisme 2014 aterrarà a Mollet el 5 d'octubre

15/09/2014
Cicloturisme

La Challenge Catalana de Cicloturisme 2014 aterrarà a Mollet el 5 d'octubre

El proper diumenge 5 d’octubre es celebrarà una nova edició, la 26, de la Marxa Cicloturista Ciutat de Mollet-Memorial Pelegrí Pi, penúltima puntuable de la XXIV Challenge Catalana de Cicloturisme.
Aquest any els companys del Club Ciclista Plana Lladó proposen un nou recorregut de 94 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell que sortirà a les 8:00 hores des del Pavelló Riera Seca de Mollet i continuarà per Gallecs, Polinyà, Sentmenat, Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall.
Serà aquí on començarà un tram de bandera verda de 10 quilòmetres que portarà als participants fins a Granera on es farà el tradicional re agrupament i esmorzar.
Després d'aquest avituallament s'arribarà de nou a Mollet passant per les poblacions de Castellterçol, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbuí, Palau Solità i Plegamans i Gallecs.
Després del recorregut es farà el tradicional refrigeri de germanor, lliurament de trofeus i sorteig de regals al mateix lloc de la sortida. A més tots els inscrits rebran una armilla d'obsequi.
Les inscripcions anticipades estan obertes fins el divendres 3 a un preu de 23 euros pels federats o també es poden fer el mateix dia de la marxa a un preu de 28 euros.

Teniu tota la informació a la web http://www.ccplanallado.org/.