L'onzena Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua visitarà de nou el Montseny

10/09/2014
Cicloturisme

L'onzena Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua visitarà de nou el Montseny

El mes de setembre cicloturista es tancarà el proper diumenge 28 a la localitat gironina de Riells i Viabrea amb l'onzena Marxa Ciclista Internacional Terra de l'Aigua-Diari Sport. Aquest any la marxa està inclosa al Circuit de Llarga Distància-deporvillage, la Challenge Catalana de Cicloturisme i als calendaris de la RFEC i la UCI, per la qual cosa té categoria de marxa ciclista internacional.
Com sempre, la Marxa Cicloturista tindrà dos recorreguts. Un llarg de 149 km i 2.800 m de desnivell en el que s'hauran de superar 5 ports de muntanya, i que puntuarà pel XVII Circuit de Llarga Distància-deporvillage de la FCC. També hi haurà un recorregut curt, de 99 km i 1.500 m de desnivell, amb 3 ports de muntanya i que puntuarà per la XXIV Challenge Catalana de Cicloturisme de la FCC.
Els amics del Club Ciclista Riells i Viabrea han dissenyat un itinerari completament nou que passarà per molts dels paratges més espectaculars del Parc Natural del Montseny i per molts dels pobles més atractius de la zona.
La ruta llarga tindrà com a dificultats el Coll de Revell per la banda d'Arbúcies, l'Alt de Santa Fe de Montseny, l'Alt de Collformic, el Coll de Revell per la banda d'Espinelves i el Coll de n'Orri. Els participants de la ruta curta hauran de superar l'Alt dels Cortals, el Coll de Revell pel vessant d'Espinelves i el Coll de n'Orri.
El preu de les inscripcions anticipades fins el proper dimarts 16 a mitjanit amb llicència federativa serà de 28 euros. Des d’aquest moment fins el tancament, el dimarts 23 a mitjanit, hi haurà un recàrrec de 5 euros. Les inscripcions, com sempre, caldrà fer-les a través de la web http://www.bicinscripcions.cat/ i es tancaran automàticament en cas d'arribar als 600 participants.

Teniu tota la informació i novetats de la marxa a la web http://www.terradelaigua.cat/.