Les Festes del Tura d´ Olot destaquen en el cap de setmana ciclista gironí

09/09/2014
Carretera

Les Festes del Tura d´ Olot destaquen en el cap de setmana ciclista gironí

LA CURSA FESTES DEL TURA D' OLOT TINDRÀ UN NOU RECORREGUT

La novetat de la tradicional cursa Festes del Tura d' Olot serà el canvi de recorregut que ha presentat el Club Ciclista Olot que organitza la prova que fins ara havia sigut la clàssica Olot-Girona-Olot i aquest any es pujarà fins a prop del Santuari del Coll, la cursa es disputarà aquest diumenge per les categories d' Elit, Sub 23, Senior i Master 30 i la sortida serà a les 10 del mati a la Plaça Clarà, la cursa també serà campionat gironí i es una de les proves de mes nivell i esperades de la temporada. El recorregut serà el següent: Olot- Les Preses- Les Planes-Alt de Les Ansies- St Esteve de Llémena- Alt de les Serres- Bonmatí- Angles- Osor- Ma de Deu del Coll- Susqueda- Amer- Les Planes- Agrobotigues Vall d' en Bas- La Pinya- Olot. En total 120km.

COPA CATALANA DE DESCENS DE BTT A MAÇANET DE CABRENYS

El Club BTT Els Senglanassos serà l' organitzador de la Copa Catalana de Descens de BTT que es diputarà aquest diumenge a Maçanet de Cabrenys en un recorregut de 2 km, i com és norma cada corredor farà dos mànigues que puntuarà la millor, la sortida es farà a Pallera del Mas d' Amunt i l' arribada serà al Mas d' Amunt,  el dissabte es faran els tradicionals entrenaments i a les 10 del mati del diumenge sortira el primer corredor.

ANGLES CELEBRA LA 5a MARXA POPULAR DE BTT TRENKACAMES

Aquest diumenge el Club Ciclista La Selva organitzarà la 5a edició de la Marxa Popular de BTT Trenkacames que sortirà a les 9 del matí de l'antiga fàbrica Bures d' Angles i tindrà dos recorreguts per escollir de 30 i 20 km amb noves rutes pels paratges de St Julià del Llor, Amer, St Climent o Sta Brígida, i de tornada, bon esmorzar i obsequi.