David Gijon i Corentin Navarro guanya la Copa Catalana de Sant Joan Despí

08/09/2014
Carretera

David Gijon i Corentin Navarro guanya la Copa Catalana de Sant Joan Despí


En la categoria cadets el corredor David Gijon del Comdibal ha sortit del grup de favorits passada la volta 7, de les 20 programades, i ha sabut mantenir una diferència entre 20 i 30 segons sobre els corredors Joan Josep Paniagua del Tomás Domingo i Marc Brustenga del Autocars Vilanova que al final li ha donat una victòria merescuda pel treball fet en solitari.
En aquesta cursa hi havien dos lideratges en joc, el del Campionat Comarcal del Baix i el de Copa Catalana, això ha fet que els 2 líders, Àlex Ruiz i Pol Hervás, hagin corregut amb molta vigilància, rodant junts tota la cursa.
Després d’aquesta cursa en Pol Hervás continua líder de Copa Catalana i Marc Brustenga es el nou líder del Campionat Comarcal.

En femines, Laura Rodríguez del Action Montcada continua líder de Copa Catalana i Judit Gonzàlez del Catema.cat Baix Ter es la nova líder del Campionat Comarcal.
En la categoria juniors la cursa ha tingut un clar dominador, en Corentin Navarro del Velo Club La Pomme Marselleise. Passada la volta 12, de les 30 programades, ha sortit del grup i ha anat incrementant la seu avantatge fins que a la volta 24 en David Casanovas del Castillo Onda ha aconseguit agafar-li la roda. Malgrat això les bonificacions aconseguides en els esprints puntuables han assegurat la victòria del francès.
Martí Márquez, malgrat no corra per estar convocat en els campionats d’Espanya, continua lider de la Copa Catalana.