Anul.lada la Copa Catalana DVO Downhill Cup a Maçanet de Cabrenys

12/09/2014
DHi

Anul.lada la Copa Catalana DVO Downhill Cup a Maçanet de Cabrenys

El Club BTT Els Senglanassos ha decidit anul.lar la cursa DVO Downhill Cup , puntuable per la Copa Catalana, degut a la baixa pre-inscripció a data d'avui.
En els propers dies es retornara el cost de la inscripció directament al nº de compte del esportista pre-inscrit.
El Club BTT Els Senglanassos  demana disculpes a tots aquells ciclistes pre-inscrits que els comporti algun problema aquesta decisió, i a tots els patrocinadors i afeccionats.

Informació anterior

El 13 i 14 de Setembre la localitat gironina de Maçanet de Cabrenys acollirà la quarta prova de la DVO Downhill Cup, puntuable per la Copa Catalana de Descens 2014. Aquesta prova està organitzada pel Club BTT Els Senglanassos.
Es tracta d’un circuit molt complet, amb zones tècniques combinades amb part del traçat que va acollir els passats Campionats d’Espanya d’Enduro. Una pista molt divertida en la que ja s’han celebrat proves importants europees i espanyoles. L’espectacle està assegurat!
Aquesta competició és possible gràcies al suport de DVO, GoPro, Stihl, MBA, The Bike Village i la Federació Catalana de Ciclisme.
Ja estan obertes les inscripcions a http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=5877  i fins el dimarts 9 de setembre, dos dies d’entrenaments i cursa a un preu de 30 euros, el dissabte de la cursa sense preinscripció anticipada costa 45 euros. Per poder participar cal estar federat o participar amb una llicència de cap de setmana/promoció la qual té un preu afegit de 12€.

Horaris

Dissabte
Entrenaments de 10h a 13h i de 15h a 19h
Diumenge
Entrenaments de 8.30h a 9.30h
Primera mànega a les 10h
Segona mànega a les 12h
 
Al finalitzar la segona màniga es farà el lliurament de premis i podis amb els 5 primers de cada categoria.

Per veure tota la informació: http://www.dvodownhillcup.com/