Diumenge debuta l´ Open Inverse BTT «Premi de la tardor»

05/09/2014
BTT

Diumenge debuta l´ Open Inverse BTT «Premi de la tardor»

El pròxim dia 7 de Setembre a Cervelló, s'hi donarà el tret de sortida de la 1ª edició del Open Inverse BTT «Premi de la tardor», on la firma de roba ciclista Inverse
torna a apostar per la promoció del ciclisme de muntanya. Es tracta d'una competició que es disputarà en diferents comarques de Barcelona i on cada prova comptarà amb quatre circuits, tècnics i divertits.

Categories

• 35 km per a elits, sub-23 masculí, màster 30, júnior masculí
• 25 km per a màster 40, màster 50, màster 60, sub-23 femení, cadets masculí,
júniors femení
• 10 km per a cadets femení i infantils
• 2,5 km / 600m per alevins, principiants, benjamins i pre benjamins

Si ho desitgen, els ciclistes “màster 40” i “sub-23 femení” podran participar com a “màster-30” i “elit femení” respectivament al circuit de 35km. Els corredors tindran una puntuació acumulable que designarà el líder de la prova en
cada categoria, els líders de la categoria elit (masculí i femení) seran distingits amb un mallot que hauran de lluir mentre mantinguin el lideratge. Al final de la competició, els guanyadors de cada categoria rebran un mallot de campió.
En totes les categories hi haurà premis per als primer, segon i tercer classificat i, a
mes a més, hi haurà un premi en metàl•lic per al primer classificat (masculí i femení) dels circuits de 35km i de 25km. Totes les proves estaran obertes a competidors amb llicència cicloturista (o sense, pagant el cost addicional de l'assegurança) en format marxa popular, sense puntuació i amb classificació, on es podrà triar entre el circuit llarg (35km), mitjà (25km) i curt (10km). El cronometratge per a les categories no promocionals (cadets i superior) es realitzarà de forma electrònica amb un control intermedi al circuit de 35km.

Els preus seran de 15€ (12€ per la inscripció on-line) i 5€ per les categories
promocionals (infantils i inferiors), mes 1€ pel xip de cronometratge electrònic. Per la marxa popular cicloturista, el cost és de 15€ (només presencial), mes 1€ pel xip i 5€ d'assegurança per als no federats.
El calendari consta de proves a Cervelló, Olost, Sant Celoni, Gavà i St. Quirze del Vallès.

Per veure tota la informació: http://openinverse.wordpress.com/