Bones prestacions de la selecció catalana BTT de la Coupe de France

22/08/2014
BTT

Bones prestacions de la selecció catalana BTT de la Coupe de France

El passat cap de setmana la Selecció Catalana de BTT es va desplaçar a Oz en Oisanes (Alps Francesos) per disputar la última prova de la Coupe de France i la UCI Junior Series.
La selecció formada pels Sub-23 Adrià Noguera, Narcís Lopez i Mario Sinués, i les fèmines Magda Duran (cadet) i Sara Gay (Júnior), va aconseguir els resultats esperats; la Magda va patir una forta caiguda, que no li va impedir acabar 4a, ocupant aquesta mateixa posició a la general del campionat. Sara Gay, de 1r any, va enfrontar-se amb les millors juniors Europees i va aconseguir acabar en una meritòria 26ena posició.
En Sub-23, l’Adrià va seguir demostrant la seva excel•lent adaptació als circuit tècnics i en altura finalitzant 12è, igual que en Narcís que va mostrar el seu excel•lent progrés en el seu primer any a la categoria. En Mario, per la seva part, no va tenir bones sensacions en cap moment, però tot i això va finalitzar 30è.
La FCC segueix apostant i valorant molt positivament les sortides en carreres internacionals de nivell, on s’hi reuneixen els millors bikers del continent, i on el principal objectiu es agafar experiència en aquest tipus de carreres per seguir-se formant com a ciclistes.
Cal destacar també la alta presència de corredors catalans que es van desplaçar fins a la localitat alpina, entre els quals destaquem els resultats de Ismael Ventura i Ramón Segués que van finalitzar 8è i 12è respectivament en èlit, Anna Villar 3a Fèmina, Josep Duran 2n júnior i Pau Egeda i Tomàs Misser van aconseguir la victòria en M-30 i M-40 respectivament.

Text de Sergi Güell, tècnic BTT de la FCC