Emiliano Ibarra guanya a Mas de Barberans

13/08/2014

Emiliano Ibarra (CKT-UAM Monton) amb un temps de 02h:37m:45s. es va endur la victòria el passat diumenge a la cursa de Mas de Barberans per davant de Ignació Ramon (PC Benicàssim) i Marc Almeda (Coluer Bicycles) que van entrar a 20 i 40 segons respectivament, el quart lloc va ser per Mario Garcia (Mobel–Monforte del Cid) i a poc més de 3 minuts entrava el pilot principal encapçalats per Jordi Berenguer (Grupesa). Per equips va resultar guanyador el CKT-UAM Monton que va classificar entre els primers de la general a Ibarra, Vilanova, Fandos i Betalú. La jornada va estar marcada per la calor que van patir els 100 corredors que van prendre part a la cursa i que va fer més dur encara el circuit de 9 km amb el tram de pujada final.