La DVO Downhill Cup es desplaça a Vallnord el 26 i 27 de Juliol

18/07/2014
DHi

La DVO Downhill Cup es desplaça a Vallnord el 26 i 27 de Juliol

El 26 i 27 de Juliol l’estació andorrana de Vallnord acollirà la tercera prova de la DVO Downhill Cup, puntuable per la Copa Catalana de Descens 2014. Aquesta prova està organitzada per Ocisport Serveis Esportius.
La cursa tindrà lloc al famós circuit de Copa del Món, on l’any passat va tenir lloc una de les proves de la Copa del Món de DH i l’any vinent està previst celebrar els Campionats del Món. Amb una part inicial molt física, un final extremadament tècnic i amb arribada a La Massana, el circuit és un dels favorits de la majoria de pilots, així que l’espectacle està assegurat.
Aquesta competició és possible gràcies al suport de DVO, GoPro, Stihl, MBA, The Bike Village i la Federació Catalana de Ciclisme.
Ja estan obertes les inscripcions a http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=5875  i fins el 24 de Juliol, dos dies d’entrenaments i cursa a un preu de 30 euros, el dissabte de la cursa sense preinscripció anticipada costa 45 euros. Les categories Elit, Juniors i Fémines Elit tenen un preu de 35€, ja que contaran amb premis en metàl•lic i punts UCI.
Per poder participar cal estar federat amb llicència UCI..

Horaris

Dissabte
Entrenaments de 10h a 13h i de 14h a 18h
Diumenge
Entrenaments de 8.30h a 9.30h
Primera mànega a les 10h
Segona mànega a les 12h
 
Al finalitzar la segona màniga es farà el lliurament de premis i podis amb els 5 primers de cada categoria.
I a més, podeu consultar la web oficial de la competició on trobareu tota la informació: http://www.dvodownhillcup.com/