Gran matinal ciclista a Cambrils

14/07/2014

El passat diumenge va tenir lloc la 4ª Cursa Copa Catalana de Ciclisme Cadets i el Campionat de Catalunya Sènior i Màster 30 a Cambrils. Va comptar amb un total de 186 inscrits, que enfront els 86 de l’any passat, ha èxit un èxit total de participació.  Consolidant així la cursa de Cambrils com una clàssica dins el calendari, havent passat a circuit de carretera com una clara aposta per l’organització.  De la categoria cadets van ser un total de 41 inscrits i en la categoria de sènior i màster 30 van ser un total de 145 els inscrits.

Classificacions

Marc Brustenga, de l’equip Sagalés, va guanyar la cursa en la categoria de cadets i cadets primer any amb un temps de 1h 34 segons, recordem que el recorregut era de 56 quilòmetres; en la secció femenina la guanyadora va ser Paula Sellol, de l’equip Catema Cat-Baix Ter; en la classificació per equips va ser l’equip Morenito Cicles;  en la classificació de muntanya se la va endur Marc Guerra, de l’equip Tomas Domingo i meta volant Marc Brustenga. El corredor local guanyador va ser per al cambrilenc Alejandro Sánchez, de l’equip Sagalés.
En la categoria de sènior i màster 30, amb un recorregut de 75 quilòmetres, el guanyador va ser Daniel González, de l’equip Munt Bikes, amb un temps de 1h i 45 segons, classificant-se com a primer en la general de màster 30; seguit en segon i tercer lloc pels corredors locals del Lizarran Reus – Peixateries,  Eric de Miguel i Guillem Fortuny, aquest últim primer sènior, que van completar una molt bona actuació de l’equip tarragoní. I en la categoria de màster 40 completava el pòdium Juan Carlos Medina de l’equip Pasqbikes-cafe de finca.
La calor va ser un dels elements principals d’aquesta edició on es van repartir beguda i fruita per als corredors gràcies als col•laboradors i patrocinadors de la cursa.