Es celebra la segona edició de "El Repte del Ter"

11/07/2014
BTT

Es celebra la segona edició de "El Repte del Ter"


 
La Consultoria d'Organitzacions Esportives SCP i SherpaTour Tracks van organitzar aquest dissabte 5 de juliol, amb la col•laboració del Consorci del Ter, la segona edició de El Repte del Ter, una prova no competitiva en bicicleta de muntanya que ressegueix el curs del riu Ter, aprofitant el traçat de la Ruta del Ter, i pretén potenciar i promocionar el territori. Van ser 205 quilòmetres des de Setcases fins a la desembocadura del riu, a Torroella de Montgrí-l'Estartit.
En el Repte hi van participar 150 ciclistes, dels quals van arribar fins al final 137. Els més ràpids, van finalitzar el recorregut en 8 hores –van arribar cap a les 3 de la tarda al càmping Les Medes– i els últims, al voltant de les 10 de la nit. La calor i la marinada que en els últims 30 quilòmetres va acompanyar els ciclistes, van ser-ne les condicions.
A part del Repte, hi havia una segona modalitat, la dels Mortals-Baix Ter. Tenia un recorregut de 48 quilòmetres, començant a Sarrià de Ter i acabant, també, al mateix càmping. Hi van prendre part 17 ciclistes.
La prova va comptar amb el suport de la Diputació de Girona, la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat i la Federació Catalana de Ciclisme, entre altres.