Gemma Abant i Abel Mustieles són els millors a la Copa Catalana de trial de Sant Antoni

07/07/2014
Trial

Gemma Abant i Abel Mustieles són els millors a la Copa Catalana de trial de Sant Antoni

La segona prova de la Copa Catalana de Trial 2014 ha tingut lloc aquest diumenge dia 6 de juliol a St Antoni de Vilamajor. La cita catalana ha estat la segona prova com a classe UCI C1.
La competició s'ha disputat a les magnífiques instal•lacions de Trial Evolution sobre un circuit d’onze zones on els participants han realitzat de dues a tres voltes segons la categoria. Hi han participat gairebé cent cinquanta esportistes entre ells Abel Mustieles, actual Campió del Món, Benito Ros, nou vegades Campió del Món i Gemma Abant tres vegades Campiona del Món.
En la categoria elit masculí s'ha imposat Abel Mustieles. L’aragonès no ha comès cap errada en les divuit zones i ha refermat la seva condició de número u en el rànquing internacional.
El maresmenc Sergi Llongueras amb 4 punts i el navarrès Benito Ros amb 7 punts han ocupat la segona i tercera posició respectivament.
En la categoria elit femení la vencedora ha estat Gemma Abant. La sabadellenca ha dominat la prova de principi a fi, millorant la puntuació volta a volta i finalitzant amb un total de 17 punts. Lua Vizcaino de Barcelona l’ha acompanyat al podi amb 26,4 punts ocupant la segona posició, mentre que la jove Carla Caballé de Viladecavalls amb 57,2 ha estat tercera.
En la classificació general masculina Llongueras passa a ocupar la primera posició amb 34 punts pels 33 de Rafa Tibau (4t a St. Antoni). Vizcaino manté un còmode liderat a la general femenina.

Guanyadors

Cadet: Alejandro Montalvo (Gerindote)
Infantil: Toni Guillén (St. Feliu de Codines)
Aleví: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamajor)
Principiant: Aleix Arrufat (Valderrobles)
Benjamí: Miquel Alarcón (Martorelles)
Pre Benjamí: Joan Fusalba (Esparraguera)
Open taronja: Roger Lladó (Monistrol de Calders)
Open verd: Albert Puigrefagut (Calldetenes)
Open blau: Arnau Forns (Vilanova del Vallès)
Open blanc: Marc Molons (Dosrius)
Open lliure: Alex Sazatornil (Matadepera)

La tercera cita de la Copa Catalana de Trial 2014 tindrà lloc a Setcases, a l’estació de muntanya de Vallter 2000 el dia 20 de juliol.