Alex Marin guanya la DVO Downhill Cup de La Molina Bikepark

07/07/2014
DHi

Alex Marin guanya la DVO Downhill Cup de La Molina Bikepark

La DVO Downhill Cup, puntuable per la Copa Catalana, s’ha desplaçat aquest cap de setmana 5 i 6 de Juliol a La Molina Bikepark. Un circuit curt, ràpid i exigent, a la part final de la pista 5 Tallafocs, ha estat el marc per la segona prova de la DVO Downhill Cup, competició patrocinada per DVO, GoPro, Stihl, MBA, The Bike Village i la Federació Catalana de Ciclisme.
El junior Alex Marin (Fox - Giant) ha tornat a triomfar, enduent-se la victoria scratch amb un temps de 01:46.982 per davant de Bernat Guàrdia (Intense - GoPro) que ha parat el crono en 01:47.367 i el també junior Ferran Jorba (Intense-GoPro) que ha fet 01:47.842. El pòdium scratch l’han completat en Guillem Jorba (Intense-GoPro) i en Jordi Junyent (Saracen-Funn-Madison). Impressionant, doncs, els resultats dels més joves que demostren el gran potencial que tenen a cada carrera.
La categoria Elit ha estat per en Bernat Guàrdia seguit d’en Guillem Jorba i en Jordi Junyent; quart ha estat en Pol Romero i cinquè en Xavier Simó. L’Alex Marin ha guanyat en categoria junior per davant de Ferran Jorba i Isaac Perich. El guanyador en Cadets ha estat Carlos Von Heyden seguit de David Argiles i Javier San Roman. En infantils el Pol Marin continua imbatible seguit de Nicolas Rey i Joan Aracil. La categoria femina se l’ha endut la Blanca Julià seguida d’Anna Gutiérrez i la categoria femina Junior/Cadet ha estat per la Blanca Aracil seguida de la Cristina Urgell. Joan Vicente ha guanyat en Màster-30 seguit per Juan Marí i Martí Nadal. En Ramón Figueras ha guanyat en Màster-40 seguit de Joan Serra i Javier Abarca. En Màster-50 Juan Francisco Vicente s’ha endut el triomf. La categoria Enduro ha estat per Christian Soler seguit de Josep Llimonero. Finalment, la categoria tàndem ha estat per l’Alfons Bayonas i en Jordi Granell.
 
Per veure classifacions:

http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Scratch_DVO_DOWNHILL_CUP_2014_-_LA_MOLINA.pdf
http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Categories_DVO_DOWNHILL_CUP_2014_-_LA_MOLINA.pdf

La propera prova de la DVO Downhill Cup serà el cap de setmana del 26 i 27 de Juliol a Vallnord (Andorra).