Catalunya torna amb varis campions dels Campionats d´ Espanya de Ciclisme Escolar

07/07/2014
Promoció

Catalunya torna amb varis campions dels Campionats d´ Espanya de Ciclisme Escolar

Jaen ha estat aquests dies epicentre del ciclisme escolar a nivell estatal amb Catalunya com destacada selecció. Destacà l´ aportació dels bikers amb dos campions d´ Espanya individuals a cadets Jofre Cullell i Magda Duran donant-se a més la circumstància que l´ equip femení fou primer amb el també destacat concurs de Júlia Ribes, quarta.
A les proves de carretera per un costat es disputaren les curses de la categoria infantil que van donar el segon lloc de Pau Miquel Delgado a la cursa de fons i dos setens llos de Mireia Trias tant a la línia com a la  cronogynkana. Destacar el triomf de l´ equip masculí a aquest nivell.
A la competició de carretera de cadets, l´ equip femení format per Carla Puig, Berta Orozco, Judit González i Paula Selloll fou tercer a la CRE, mentre que el masculí es quedà quart a un pas del podi. A les proves individuals Alex Ruiz fou quart a la crono i sisè al fons, prova on Pol Hervas conclogué cinquè. La selección catalana quedà guanyadora de la cursa masculina de fons cadet. Per la seva part Laura Rodríguez acabà vuitena la seva crono.