El 1r Campionat d’Espanya Enduro BTT a Maçanet de Cabrenys

27/06/2014
BTT

El 1r Campionat d’Espanya Enduro BTT a Maçanet de Cabrenys

El pròxim 29 de juny es realitzarà a la localitat empordanesa de Maçanet de Cabrenys la 4ª edició de la cursa Enduro BTT de Les Salines que alhora serà el Primer Campionat d’Espanya de l’especialitat. De tota la geografia espanyola es desplaçaran fins a l’Empordà per veure qui és el més fort entre els especialistes favorits Roger Gonzalez, Toni Perez, Ruben Rodriguez, Jacobo Santana  i els “descenders”, Bernat Guardia, Edgar carballo, Pol Romero, Daniel Algarra; i entre les dones, Eva Garrido, Eva Castro i Janet Puiggròs.
El cronometratge es realitza amb sistema xip/transponedor. Les diferències entre corredors a vegades són de mil•lèsimes de segon. Cada pedalada compta en els cinc trams cronometrats en baixada i un recorregut total de 23,8 km.
L’Enduro BTT es caracteritza per ser una combinació tècnica de pilotatge de descens en bicicleta i una resistència física d’un corredor de cros country. Els participants tenen 5 trams cronometrats en baixada, on existeixen també zones de pedaleig. Els enllaços entre trams també es realitzen en bicicleta però no compten per al temps total i absolut de la prova. Aquesta primera edició està patrocinada per dues empreses punteres en el sector: Intense cycles i Gopro.
Totes les inscripcions es realitzen a través de http://www.magmasports.es/ la cursa està limitada a les 300 primeres sol•licituds. L’organització de l’esdeveniment és de Masdh, Club Ciclista Sant Narcís de Girona i Càmping Maçanet de Cabrenys.