Alex Marin guanya la DVO Downhill Cup de Vielha

24/06/2014
DHi

Alex Marin guanya la DVO Downhill Cup de Vielha

 

La DVO Downhill Cup, puntuable per la Copa Catalana, s’inaugurava aquest cap de setmana 21 i 22 de Juny a la Vall d’Aran Bike Parks (Vielha - Bosc de Baricauva).
Un circuit excel•lent, molt divertit i tècnic junt amb la bona organització han fet que el cap de setmana hagi estat fantàstic. La DVO Downhill Cup arrenca amb moltes ganes i amb molt bones expectatives, gràcies al suport de DVO, GoPro, Stihl, MBA, The Bike Village i la Federació Catalana de Ciclisme. L’arribada, situada al Plan Batalher, contava amb el paddock i les carpes dels equips, on a més, es podien trobar les carpes de sponsors com The Bike Village o altres sponsors locals.
El jove Alex Marin (Fox - Giant) s’ha endut el triomf absolut de la DVO Downhill Cup a Vielha amb un temps de 03:25.950 per davant de Guillem Jorba (Intense - GoPro) amb un crono de 03:28.115 i Pol Romero, també de l’Intense - GoPro, que ha parat el temps en 03:28.901. El pòdium scratx l’han completat Jordi Junyent (Saracen-Funn-Madison) i un reaparegut Oscar Saiz (Giant). Un pòdium on n’és patent la qualitat del ciclisme català i la força que estan tenint les noves generacions. 
La categoria Elit, doncs, ha estat encapçalada per Guillem Jorba, seguit del seu team mate Pol Romero i tercer, Jordi Junyent. Oscar Saiz ha ocupat el quart calaix i Jonathan Anaya ha pujat al cinquè calaix del pòdium. En Juniors, Alex Marin s’ha endut la victoria per davant de Guillem Sanz i Miki Noguera. El guanyador en Cadets ha estat Carlos Von Heyden seguit de Ferran Padilla i Alex Lagmich. En infantils i fent l’11è millor temps del dia, el guanyador ha estat Pol Marin seguit de Joan Aracil i Pere Calzada. La categoria femina se l’ha endut la Blanca Julià seguida d’Anna Gutiérrez i la categoria femina Junior/Cadet ha estat per la Blanca Aracil seguida de la Cristina Urgell i la Marina Molviedro. Joan Vicente ha guanyat en Màster-30 fent el 8è millor temps de la jornada, seguit per David Lopez i en Marc Costa. Un cop més l’imbatible Ramón Figueras ha guanyat en Màster-40 seguit d’Iban Llorens i Joan Serra. En Màster-50 Juan Francisco Vicente s’ha endut el triomf per davant de Juan Antonio Cotan. La categoria Enduro ha estat per Agustí Cirera, seguit d’Ivan Ferrer i Christian Soler. Finalment, la categoria tàndem ha estat per l’Alfons Bayonas i en Jordi Granell.
 
Per veure classificacions:  http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Scratch_-_DVO_Downhill_Cup_Vall_d_Aran.pdf 

http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Categories_-_DVO_Downhill_Cup_Vall_d_Aran.pdf

Teaser del vídeo que sortirà els propers dies sobre la carrera: http://vimeo.com/98932872

La propera prova de la DVO Downhill Cup serà el cap de setmana del 5 i 6 de Juliol a La Molina.