Calldetenes clou la Copa Osona de trial

20/06/2014
Trial

Calldetenes clou la Copa Osona de trial

El proper diumenge dia 22 de juny finalitza a Calldetenes la quinzena edició de la  Copa Osona de Trial. El circuit de Trial de Calldetenes acollirà la darrera prova del certament osonenc iniciat el passat mes febrer a Folgueroles i que fins ara compta amb més de dos-cents participants inscrits vinguts d’arreu de Catalunya, d’Andorra així com també de les comunitats d’Aragó i de Madrid. 
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00 del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€. També es poden fer presencialment el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.
Pel que fa als horaris de la prova així com les inscripcions presencials seran de 08:15 a 08:45 per a les categories de principiants, alevins, open blau, open blanc, infantils, elit femení i open verd sent la sortida a les 09:00.
De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, elit masculí i open taronja, sent la sortida a les 10:30. Finalment d’11:00 a 11:30 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i open lliure, sent la sortida a les 11:30. El lliurament de premis s’estima pels vols de les 13:30 al teatre-auditori de Calldetenes.
Pel que fa l’apartat esportiu els primers vencedors ja es van conèixer després de la prova de St. Julià de Vilatorta del passat mes de maig. L’emoció a Calldetenes es centrarà en saber el guanyador elit masculí entre l’anoienc Bernat Seuba i el vallesenc Rafa Tibau, només quatre punts els separen. A Calldetenes coneixerem també els guanyadors del premis dels patrocinadors 2014: Òptica Torrents,  Jitsie, Probuc, PowerBar, Capdevila i Jubany; així com també els guanyadors del trofeu Consell Comarcal d’Osona i el trofeu McDonald’s Vic.

Líders de les generals

Elit masculí: Bernat Seuba (Òdena)
Elit femení: Carla Caballé (Viladecavalls)
Cadet: Marc Seuba (Òdena)
Infantil: Toni Guillén (St. Feliu de Codines)
Aleví: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamjor)
Principiant: Jordi Tulleuda (Taradell)
Benjamí: Laia Esquís (Òrrius)
Pre Benjamí: Poldo Sillué (Mequinenza)
Open taronja: Pol Palau (St. Maria de Palautordera)
Open verd: Adrià Barbero (Sta. Eulàlia de Riuprimer)
Open blau: Pol Cubinsà (Gironella)
Open blanc: Miquel Segalés (St. Feliu de Codines)
Open lliure: Pep Ribera (Gironella)

Totes les classificacions: http://www.trialsport.es/informacio_competicio_trial/copa-osona-trial/123/ca

Com arribar

Des de Girona o Lleida per la C-25, Eix Transversal (sortida 187) amb sortida a Calldetenes. Des de Barcelona o Ripoll per la C-17 (antiga N-152) fins a enllaçar amb la C-25, fins a la sortida de Calldetenes. Un cop a Calldetenes cal anar fins el final del Carrer Girona on hi ha el circuit de Trial.