Plata per Sergi Llongueras i Gemma Abant als Campionats d’Europa de trial

17/06/2014
Trial

Plata per Sergi Llongueras i Gemma Abant als Campionats d’Europa de trial

Els Campionats d’Europa disputats  a la localitat polonesa de Walbrzych s’han saldat amb  dos esportistes de la FCC al podi.  Han estat dos medalles de plata obtingudes a les categories  de junior masculí 26 de mans de Sergi Llongueras i en la d’elit femení de mans de Gemma Abant .
Llongueras finalitzava les semi finals en primera posició superant a tots els favorits. En la fase decisiva, però, no va poder superar el britànic Jack Carthy, actual Campió del Món, que va fer una cursa pràcticament perfecte. Amb aquesta plata Llongueras  segueix el camí mercat per Rafa Tibau (or el 2010) i  per Eloi Paré (plata el 2012).
En elit masculí 26 Rafa Tibau ha finalitzat en una de les seves millors posicions. Després de finalitzar les semi finals en tercera posició afrontava les finals  amb opcions de tot.  Finalment acabava sisè a nou punts del podi.
Si la cara han estat les rodes de 26 la creu ha estat per les de 20. La sabadellenca Gemma Abant  finalitzava en segona posició per darrera de l’eslovaca Tatiana Janickova, actual Campiona del Món, sense poder revalidar el títol obtingut l’any passar.
En junior masculí 20, Oriol Roca obtenia la primera posició en les semi finals mostrant-se molt superior en front dels altres rivals. Ens les finals però no ha pogut mantenir el bon ritme i malgrat anar tercer a la primera volta dos errades a la segona l’han relegat a la quarta posició.

Foto adjunta: Sergi Llongueras (foto: Frank Chastel, Trial-inside)
Per consultar tots els resultats: http://www.uec.ch/mountain-bike/item/303-2014-uec-mtb-trials-european-championships-startlist-elite-20-and-junior-20-fin