Pol Hervàs i Elisabet Escursell guanyen a El Prat de Llobregat

17/06/2014
Carretera

Pol Hervàs i Elisabet Escursell guanyen a El Prat de Llobregat

En un circuit totalment pla i molt favorable per les qualitats dels sprinters, el ritme imposat pels corredors del Tomás Domingo i del Comdibal ha estat trepidant durant les primeres voltes. En el primer sprint puntuable a la volta 5, en Pol Hervás ha demostrat ser el més ràpid. A la volta 9 han saltat del grup en David Cabezas del Autocars Sagalés i Daniel Mellado del Morenito Cicles. A la volta 11 s’ha unit als escapats en Jordi López del Morenito. Fins aquest punt de cursa cal destacar a dues femines del Tot-Net que han aguantat el ritme del grup: la junior Elisabet Escursell, que ha acabat la cursa entre els 20 primers i la cadet Carla Puig que només ha cedit una volta al final de la cursa.
Els sprints de les voltes 10 i 15 han estat guanyats per David Cabezas i a la volta 18 s’ha acabat l’aventura dels escapats. En el sprint de la volta 20 ha passat primer en Àlex Ruiz del Comdibal i durant les 5 últimes voltes els favorits s’han vigilat entre ells per jugar-se la cursa i el lideratge de la Copa Catalana i del Campionat Comarcal en el sprint final.
En l’última volta l’equip Tomás Domingo ha marcat un ritme adequat perquè en un sprint llarg el seu lider, Pol Hervás, fes valdre la seva punta de velocitat guanyant en una cursa molt emocionant.

Classificació

Nois
Pol Hervás
David Cabezas
Àlex Ruiz
En Pol Hervás continua Lider de la Copa Catalana i aconsegueix ser el nou Líder del Campionat Comarcal del Baix Llobregat.

Fèmines Junior:
Elisabet Escursell, continua Lider de la Copa Catalana
Esther Villaret
Laura Mendez

Fèmines Cadet:
Carla Puig
Laura Rodríguez, continua Lider de la Copa Catalana
Judit González

El guanyador per equips ha estat el Comdibal Tot-net