Els europeus de trial es disputen aquest cap de setmana amb tres catalans

14/06/2014
Trial

Els europeus de trial es disputen aquest cap de setmana amb tres catalans

Las competicions tindran lloc en el castell de Ksiaz, entorn que ja ha acollit diverses competicions d’alt nivell, com ara Copes del Món.
Només tres catalans han estat seleccionats per a la RFEC, Gemma Abant defensarà el títol continental obtingut l’any passat a la categoria d’elit femení, Rafa Tibau intentarà buscar un lloc per entrar a la final després del novè lloc obtingut l’any passat a Berna. Finalment Sergi Llongueras, en junior masculí 26, buscarà la preuada posició de podi, una posició que l’any passat va tenir a l’abast finalitzant quart empatat a punts amb el tercer.
El dissabte es disputaran les fases classificatòries per a elits i juniors masculins així com també la final d’elit femení. Diumenge serà el tron de les finals.
Qui també viatjarà a Polònia serà Oriol Roca on intentarà millorar la sisena posició de l’any passat en junior masculí 20.
Roca viatjarà per compte pròpia, ja que la RFEC no pot destinar més pressupost per a la seva selecció nacional. El mateix ha passat amb la elit femenina Lua Vizcaino, que finalment ha decidit no viatjar fins la localitat polonesa.
El mateix cas va succeir l’any passat amb la selecció nacional pels Campionats del Món de Sudàfrica, on molts esportistes es van quedar a casa. Tot plegat una llàstima no apreciar el talent d’aquests esportistes en una etapa tant important per a ells privant-los de demostrar les seves capacitats.