El 15 de Juny es celebrarà la Marxa Cicloturista El Vendrell-Costa Daurada

11/06/2014
Cicloturisme

El 15 de Juny es celebrarà la Marxa Cicloturista El Vendrell-Costa Daurada

El proper diumenge 15 de Juny els amics de la Penya Ciclista Baix Penedès organitzaran la segona edició de la Marxa Cicloturista El Vendrell-Costa Daurada.
Els organitzadors proposen el recorregut de 149 quilòmetres de la passada edició que sortirà des del Camp d'Esports d'El Vendrell a les 8:00 hores del matí. La ruta s’endinsa per les boniques carreteres del Baix Penedès i estan plenes de dificultats en forma de colls i un constant terreny trencacames. Els cicloturistes haureu de vetllar per les vostres forces per arribar al final sense problemes.
Els ciclistes passareu per aquests punts: El Vendrell, Sant Jaume dels Domenys, Coll de les Ventoses, El Pla de Manlleu, Bonany, Valldossera, Coll de la Llacuna, La Llacuna, Santa Coloma de Queralt, Sant Gallard, Pontils, Santa Perpètua de Gaià, Seguer, Coll d’Esblada, Esblada, Querol, El Pont d’Armentera, Santes Creus, La Plana del Molí, Aiguamúrcia, Vila-rodona, Coll de Can Ferrer, La Vall de Sant Marc, Coll d’Arca, La Juncosa de Montmell, La Bisbal del Penedès, Llorenç del Penedès, El Vendrell, Coma-ruga.
Les inscripcions ja es poden fer a la web http://www.bicinscripcions.cat/ a un preu de 30 euros pels federats fins el participant 300 i de 35 euros del participant 301 fins el 500. Tots rebreu un mallot commemoratiu i podreu gaudir dels serveis proposats, entre els que destaquen 3 avituallaments en ruta i massatges i una botifarrada de germanor al final de la marxa.

Per veure tota la informació: http://www.penyaciclistabaixpenedes.com/.