El 29 de juny, la segona edició de la Marxa Josep Jufré

10/06/2014
Cicloturisme

El 29 de juny, la segona edició de la Marxa Josep Jufré

La segona edició de LA MARXA Cicloturista JUFRÉ RIUPRIMER  forma part en el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme i puntua pel XVII circuit de llarga distància, aquest any serà el proper diumenge 29 de juny a Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona), el poble on va néixer i entrenar l’exciclista professional Josep Jufré.  Ell mateix ha estat el responsable de dissenyar el recorregut, amb la col•laboració de la Unió Ciclista Vic i l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer.
L’objectiu de La Marxa és gaudir d’una matinal en un entorn excepcional per a la pràctica del nostre esport, circulant principalment per carreteres secundàries, i d’on destaca l’alt de La Trona, tram habitual de la Volta Ciclista a Catalunya, la Setmana Catalana, de la Cronoescalada de la Volta Ciclista a Osona, o del conegut Catalunya Ral•li Costa Brava.
Es tracta d’una marxa cicloturista i no té un caire competitiu, tal i com podeu veure en el Reglament de la Marxa. Es pot escollir entre un recorregut llarg, de 156 Km de distància i un desnivell acumulat de 2.457 m;  i un recorregut curt, de 103 Km de distància i un desnivell acumulat de 1.735 m.  Els participants gaudiran de tres avituallaments i un dinar, també servei d’assistència en els dos recorreguts.
Els 500 participants previstos rebran com a regal una armilla paravent molt útil per anar amb bici o per fer esport. D’altra banda, tots els inscrits poden beneficiar-se de les múltiples avantatges que ofereixen les empreses col•laboradores a La Marxa, es poden veure en la web i en l’apartat d’informació.

Per veure tota la informació:  http://www.marxajufreriuprimer.cat/