Doble cita amb el ciclisme a Girona

06/06/2014
BTT

Doble cita amb el ciclisme a Girona

Memorial Antonio Miguel per cadets

L' enyorat Antonio Miguel ja fa 6 anys que ens va deixar, i el món del ciclisme li dedicarà un any mes aquest cap de setmana com homenatge a la seva reconeguda tasca portada a terme i molt especialment en el ciclisme escolar.
Es celebraran dues curses per categoria cadets puntuables per la Copa Catalana i pel Memorial que es disputaran amb una Challenge de dues etapes que premiarà als guanyadors finals de la general absoluta, premi de muntanya, metes volants i millor equip que rebran els corresponents mallots de líders finals i premis habituals.
La primera etapa de dissabte constarà de 52 km amb sortida a les 4 de la tarda a Pals (Bar Terrassa Playa Brava) i arribada situada al Puig d' Arques, el cim més alt de Les Gavarres . La segona serà el diumenge amb sortida a les 3 de la tarda al Bar Passadís de Palafrugell i un recorregut de 54 km que finalitzarà a un circuit dintre el nucli antic de la població de Pals amb algun tram empedrat.

Montcal Bike

El Club Ciclista Pedal Maià és l' organitzador per aquest diumenge de XVII Montcal Bike, la tradicional i popular marxa de BTT que han dissenyat per l' ocasió dues rutes de 42 i 25 km amb camins i corriols variats per gaudir de una divertida matinal amb tots els encants de La Garrotxa com el Santuari de la Mare de Deu del Mont, i serà puntuable pel Circuit Garrotxí de BTT, els organitzadors també han preparat una botifarra da i un obsequi per tots els BIKERS.