Ramón Carreras i Sandra Santanyes estrenen el palmarès de la Volta a La Mola

03/06/2014

Un total de 435 valents van prendre diumenge la sortida en la primera edició de la Volta a La Mola, una competició en bicicleta de muntanya organitzada pel Club Esportiu Terrabike i que tenia com a punt de sortida i d’arribada el camp de futbol del Poble Nou. Per endavant 88 quilòmetres pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Tota una prova de resistència on la gran dificultat residia en els 2.800 metres de desnivell que hi havia al llarg de tot el recorregut.
El guanyador de la prova en la categoria masculina va ser el manresà Ramon Carreras, que va invertir 4 hores i 21 minuts en recórrer aquesta distància. A més de tres minuts del vencedor hi va arribar el matadeperenc Francesc Julià, mentre que el terrassenc Isma Morales va completar el podi a més de cinc minuts del primer classificat. En categoria femenina, la sabadellenca Sandra Santanyes va passar primera per línia de meta, completant el recorregut en 5 hores i 13 minuts. Va ser la gran dominadora de la prova, perquè la segona classificada, Laura Baleta, resident a Olesa de Montserrat, va fer 27 minuts més que la vencedora. Txell Milà, de Vilafranca del Penedès, va completar el podi.Només 339 participants van completar els 88 quilòmetres. A l’arribar, satisfacció per acabar una prova d’extrema dificultat.