Bernat Guàrdia i Blanca Julià són els nous Campions de Catalunya DH 2014

02/06/2014
DHi

Bernat Guàrdia i Blanca Julià són els nous Campions de Catalunya DH 2014

La localitat berguedana d’Avià ha estat la seu dels Campionats de Catalunya de DH 2014, sent a més l’última prova de la DH Challenge. El club Btt Avià Descens Team han estat els organitzadors d’aquest esdeveniment, els quals han fet una feina excel•lent.
Un circuit extremadament treballat, molt divertit, tècnic i ràpid ha fet gaudir tant a participants com al públic que s’ha acostat fins Avià. La pluja ha estat protagonista, deixant caure uns bons xàfecs divendres a la tarda i dissabte al migdia, però el Sol que ha sortit aquest diumenge ha deixat la pista en perfectes condicions, especialment a la primera màniga. A l’arribada s’han pogut trobar les carpes dels equips, els sponsors principals com Rumble Bikes i altres sponsors locals.
Bernat Guàrdia (Intense-GoPro) ha dominat la carrera de principi a fi, marcant el millor temps del dia en 02:36.044 i proclamant-se, de nou, Campió de Catalunya. L’altre nom propi del dia ha estat el jove Alex Marin (Fox-Giant) qui ha fet el segon millor temps amb 2:38.575 i ha estat també Campió de Catalunya en categoria Júnior. Jordi Junyent (Saracen-Funn-Madison) era l’heroi local i no ha defraudat, ha fet el tercer millor temps (2:39.790), pujant al segon calaix del pòdium Elit i enduent-se la general Elit Expert de la DH Challenge. Tercer d’aquesta categoria ha estat l’incombustible Ivan Oulego (O.M. Bicis), quart Pol Romero i cinquè Guillem Jorba, tots dos de l’Intense-GoPro.
La categoria Junior ha estat encapçalada, com dèiem, per Alex Marin, seguit de Ferran Jorba i Guillem Sanz, qui ha guanyat la general. En Femines, la guanyadora de la prova, Campiona de Catalunya i guanyadora de la DH Challenge ha estat Blanca Julià, seguida de Telma Torregrosa i Mireia Boscà. El guanyador en Màster-30, corresponent Campió de Catalunya i guanyador de la general ha estat Joan Vicente, seguit d’Iban Gimenez i Antoni Dalmau. En Cadets, Carlos Von Heyden s’ha imposat com a Campió de Catalunya per davant de Roger Mateos, qui ha guanyat la general i Paul Molinero. La Blanca Aracil s’ha imposat en Femines Juniors/Cadets, enduent-se també la general per davant de Carla Adalid (Campiona de Catalunya Femina Junior) i Cristina Urgell (Campiona de Catalunya Femina Cadet). En Infantils, Pol Marin s’ha endut el Campionat de Catalunya per davant de Marc Jover, qui ha guanyat la general, i Joan Aracil. Ramón Figueras s’ha endut el Campionat de Catalunya en Màster-40 i la general seguit de Franc Maspons i Josep Martos. Antoni Prat és el nou Campió de Catalunya Màster-50 i guanyador també de la general, seguit de Juan Francisco Vicente i Josep Maria Riera. La categoria Enduro ha estat per Josep Barniol seguit de Jaume Plans i Christian Soler; la general Enduro ha estat per Albert Icart. Per acabar, en Tandem trobem en Jordi Granell i l’Alfons Bayonas, qui han guanyat la general de la seva categoria. Adrian Palau s’ha endut la general de la DH Challenge en la categoria Elit.
Aquesta temporada la Challenge DH ha comptat amb el suport global de SARACEN, FUNN, MADISON, LEATT i Coca-Cola.

Classificació General DH Challenge 2014 http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/2014/General_Final_Xallenge_DH_2014.pdf
Classificació Scratch: http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Scratch_-_Campionat_Catalunya_DH.pdf
Classificació Categories: http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Categories_-_Campionat_Catalunya_DH.pdf