El diumenge es celebrarà la Bicicletada Modernista de Barcelona

28/05/2014
Carretera

El diumenge es celebrarà la Bicicletada Modernista de Barcelona

El proper 1 de juny es celebrarà la 4a edició de la Bicicletada Modernista de Barcelona. La Bicicletada Modernista és un esdeveniment lúdic on els amants del Modernisme i el ciclisme trobaran seu matí ideal. Aquesta aventura coincideix amb la Fira Modernista, que es realitza al cèntric barri de l'Eixample de Barcelona.
La Bicicletada Modernista consisteix en fer un recorregut amb bicicleta, que passa per davant dels edificis i monuments més emblemàtics de Barcelona. D'aquesta manera es podran apreciar les obres d'arquitectes tan reconeguts com Antoni Gaudí, Lluís Domènech i Montaner, Josep Puig i Cadafalch o Enric Sagnier, entre d'altres.
Per gaudir d'aquesta experiència, és imprescindible anar vestit d'època i així fer l'activitat encara més interessant. L'activitat té l'objectiu de posar de manifest el ric i variat patrimoni cultural que hem heretat, d'una manera lúdica, simpàtica i familiar,.
Qualsevol bicicleta és vàlida: fixie, carretera, urbana, muntanya, trial, tàndem, ... només cal anar vestit d'època per passar un matí molt divertid rodant pels carrers de Barcelona.

Per veure tota la informació http://pedalsdelmodernisme.com/