S´ estrena la Marxa BTT Hotel Melià Golf Vichy Catalan

26/05/2014
BTT

El Passat diumenge 25 es va disputar la 1ª edició de la Marxa BTT Hotel Melià Golf Vichy Catalan, una marxa no competitiva amb sortida i arribada al Golf PGA de Caldes de Malavella, que va acollir uns 120 ciclistes.
La marxa tenia un recorregut apte per a tots els públics que combinava corriol amb pista ampla, i els bikers podien triar entre fer el recorregut curt de 25km o el llarg de 35.
Tot i ser una Marxa no competitiva  La nit d’hotel que oferia l’organització pel primer classificat de la volta curta i el primer de la volta llarga va fer que les primeres posicions fossin molt disputades, i  que finalment es van emportar Ramonet Asgleyas (volta llarga) i Adrià Bachs (volta curta).
Els corredors van poder gaudir d’un magnífic espai  inèdit en les curses de BTT, acabant la prova a la mateixa piscina de l’hotel i podent gaudir de totes les comoditats d’aquest, com la piscina, l’SPA, dutxes,...