Ens deixa Albert Gadea

24/05/2014
Carretera

Ens deixa Albert Gadea

El món del ciclisme està de dol per la mort d´ Albert Gadea Morraja. Després d´ una llarga malaltia ens ha deixat una de les persones més decisives d´ aquest esport en el darrer mig segle.
Nascut en 1932 a Barcelona, Gadea fou àrbitre des de 1957 i deu anys es convertí en comissari internacional sent responsable de jurats tècnics a curses tant importants com el Tour de França, Volta a Espanya, Volta a Catalunya i altres curses internacionals, com els Campionats del Món de diverses modaitats. En 1985 entrà a l´ estructura d´ Unipublic com director tècnic de la Vuelta a Espanya més altres curses com les voltes a Galícia, La Rioja, Aragó i València a més de la Setmana Catalana i Escalada a Montjuïc. Fou membre de les juntes directives de la FCC i RFEC i presidí el comitè d´ àrbitres de ciclisme als Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.
El seu cos es podrà vetllar durant aquest divendres al Tanatori de Les Corts i demà dissabte es farà l´ enterrament a partir de les 9 hores al mateix tanatori barceloní.
Des de la FCC tot el nostre condol a la seva família i amics.