Tot preparat per la primera edició de l´ “Estiu sobre Rodes”

21/05/2014
BTT

Tot preparat per la primera edició de l´ “Estiu sobre Rodes”

El proper estiu tindrà lloc la primera edició de l’ “Estiu sobre Rodes”, unes colònies de ciclisme on el principal objectiu és la diversió dels participants i la convivència entre ciclistes de diferents clubs i localitats.
Aquestes colònies tindran una durada de 4 dies i 3 nits, ja que el moment econòmic que vivim no permet a moltes famílies pagar una estada de més duració. Seran, 4 dies intensos d’activitats, amb la BTT com a principal activitat, però que anirà acompanyada d’altres activitats com Natació, senderisme, Pàdel, Jocs, jocs de nit, mecànica de la bicicleta, tallers, i moltes altres activitats, totes elles dissenyades per buscar la màxima diversió dels nens tot aprenent a respectar la natura, millorant habilitats com l’equilibri, la tècnica, la resistència, l´ explosivitat,... , i valors com el companyerisme, la solidaritat, l’esportivitat, entre d’altres.
Aquesta primera edició està recomanada per a nens entre 8 i 14 anys, tot i que si hi ha algun interessat en edats properes a les recomanades es pot comentar amb el director de l’estada i fer una excepció en alguns casos.
Tot i ser la primera edició de l’estiu sobre rodes, l’organització d’aquestes disposa d’una àmplia experiència en el ciclisme infantil, tant en la creació d’activitats adreçades a ells, com en la direcció d’escola de ciclisme.
L’equip de monitors de les colònies vetllarà les 24hores per la seguretat dels participants. L’equip d’enguany està encapçalat per Sergi Güell (monitor de lleure, i Tècnic de Nivell 1 en ciclisme). La resta de l'equip de monitors de les colònies també estan acreditats com a monitors de lleure, i els avala una àmplia experiència en el món del ciclisme i les escoles de BTT.

Per veure tota la informació: http://estiusobrerodes.blogspot.com.es/