Aquest diumenge arriba la III Pedals de Clip

15/05/2014
Cicloturisme

Aquest diumenge arriba la III Pedals de Clip


 
Aquest proper diumenge 18 de maig arriba la tercera edició de La Pedals de Clip, ruta de bicicletes clàssiques i amb pedal de clip, que aquest any fa un homenatge a Jaume Mir i que organitza la U.C. Vilanova amb l’ Ajuntament de Sant Martí Sarroca, en aquesta població del Penedès.
La marxa tindrà dues rutes. Una llarga de 72 quilometres i una curta de 47. La llarga sortirà a les 9 del matí i la curta a les 11,30, estan prevista l’ arribada a partir de les 13,15, a d’ alt del Castell de Sant Martí Sarroca.
Entre els 270 inscrits, entre els que ja participants d arreu, fins i tot d’ Anglaterra i Irlanda, cal destacar la presencia d’ importants ex corredors professionals, que no necessiten presentació  com José Pérez Francés, Pedro Torres, Pere Muñoz, José Recio, Miquel Angel Iglesias, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Francisco López, Gilles Sanders o el doble campió olímpic Joan Llaneras.
Si el passat any a La Pedals de Clip es va retre un homenatge a Miquel Poblet i Vicens Irturat, en aquest any es farà un homenatge al popular Jaume Mir, l’ home de la gorra, les olleres i el bigoti mes famós del mon de ciclisme, amb 26 Tours, 14 Giros i 50 Vueltas a les seves espatlles, protegint sempre els corredors i ajudant i col•laborant amb els mitjans informatius, a les arribades.