Bernat Guàrdia imbatible a la DH Challenge Pineda de Mar

13/05/2014
DHi

Bernat Guàrdia imbatible a la DH Challenge Pineda de Mar

La localitat costanera de Pineda de Mar  (Barcelona) ha acollit la tercera prova de la DH Challenge 2014 el cap de setmana de 10 i 11 Maig, carrera organitzada pel Club Ciclista Pineda Rocs.
Gran èxit de participació amb més de 225 inscrits, els quals s’ha desplaçat fins aquest circuit ràpid, físicament exigent i molt sec a causa de la falta de pluges, tot i les quatre gotes que van caure diumenge al matí. A l’arribada es trobaven totes les carpes dels equips, els sponsors principals com Rumble Bikes i altres sponsors locals, que oferien alguns dels seus productes. Agrair la bona organització del Club Ciclista Pineda Rocs.
Un intractable Bernat Guàrdia (Intense-GoPro) ha rebentat el crono en la segona màniga, sent l’únic pilot capaç de baixar dels 3 minuts amb 02:58.970s. El segon calaix tant del pòdium Elit Expert com de scratx ha estat pel pilot canari del Vadebicis  Edgar Carballo amb un crono de 03:01.012. Molt a prop es trobava el jove Jordi Junyent del Saracen - Funn - Madison que ha marcat un excel•lent 03:01.495 que l’ha dut a la tercera posició absoluta. El pòdium Elit Expert l’han completat en Pol Romero i en Guillem Jorba, tots dos de l’Intense - GoPro.
Sense dubte un dels corredors a destacar de la jornada ha estat l’incombustible David Vazquez del XMS Evil Racing, que ha marcat el millor temps de la categoria Màster-30 i el quart temps scratx. Segon en aquesta categoria ha estat Joan Vicente i tercer Xavier Temporal. En categoria Elit ha guanyat el corredor local Sergio Martín seguit d’Adrian Palau i Fernando Martín. El primer lloc dels Cadets ha estat per en Roger Mateos, seguit de Javier San Roman i Alex Lagmich. La categoria Infantil  ha estat per en Marc Jover, seguit d’Ignasi Jorba i Pere Calzada. El pòdium Fémines Elit ha estat encapçalat per Mireia Boscà seguida de Telma Torregrosa i Blanca Julià, mentre que el pòdium Fémines Cadet/Júnior ha estat per Blanca Aracil seguida de Cristina Urgell i Marina Molviedro. El guanyador Màster-40 ha estat un incontestable Ramón Figueras seguit de Xavier Abarca i Iban Llorens. Màster-50 l’ha encapçalat Antoni Prat seguit de Josep Maria Riera i Juan Francisco Vicente. La categoria d’Enduro ha estat per David Navas seguit de l’Albert Icart i de l’Albert Sole. Per acabar, hi hagut el tàndem de n’Alfons Bayones i en Josep Limonero. Sense dubte un dels corredors a destacar de la jornada ha estat l’incombustible David Vazquez del XMS Evil Racing, que ha marcat el millor temps de la categoria Màster-30 i el quart temps scratx. Segon en aquesta categoria ha estat Joan Vicente i tercer Xavier Temporal. En categoria Elit ha guanyat el corredor local Sergio Martín seguit d’Adrian Palau i Fernando Martín. El més ràpid en categoría Júnior ha estat en Guillem Sanz, seguit d’Isaac Perich i n’Arnau Oliver. El primer lloc dels Cadets ha estat per en Roger Mateos, seguit de Javier San Roman i Alex Lagmich. La categoria Infantil  ha estat per en Marc Jover, seguit d’Ignasi Jorba i Pere Calzada. El pòdium Fémines Elit ha estat encapçalat per Mireia Boscà seguida de Telma Torregrosa i Blanca Julià, mentre que el pòdium Fémines Cadet/Júnior ha estat per Blanca Aracil seguida de Cristina Urgell i Marina Molviedro. El guanyador Màster-40 ha estat un incontestable Ramón Figueras seguit de Xavier Abarca i Iban Llorens. Màster-50 l’ha encapçalat Antoni Prat seguit de Josep Maria Riera i Juan Francisco Vicente. La categoria d’Enduro ha estat per David Navas seguit de l’Albert Icart i de l’Albert Sole. Per acabar, hi hagut el tàndem de n’Alfons Bayones i en Josep Limonero.
Aquesta temporada la Challenge DH compte amb el suport global de SARACEN, FUNN, MADISON, LEATT i Coca-Cola. La Challenge finalitzarà el pròxim 1 de Juny a Avià (Barcelona) amb el Campionat de Catalunya de Descens.

Classificacions http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/1er_DH_Pineda_Rocs_-_Classificacions.pdf