La Copa Catalunya infantil oferí una nombrosa participació a Palafrugell

13/05/2014

Palafrugell va tancar el dissabte 10 de maig per la tarda la primera tongada de les curses infantils de carretera a la província de Girona, amb una participació, de nou, ben espectacular, de 102 corredors, i de nou una alta participació femenina en aquestes curses, ja que 22 eren noies.
Les curses es van desenvolupar al polígon industrial de la ciutat, en un circuit d'1 km marcat per una forta pujada que va posar a prova als joves ciclistes. Les curses de categories benjamí i principiant van ser de 2 i 4 km respectivament, més un crono-esprint de 200m, i les de les categories aleví i infantil van ser de 8 i 18 km respectivament més una contrarellotge d'1 km.