Tot a punt per la Remences 2014

07/05/2014
Cicloturisme

Tot a punt per la Remences 2014

Fa no tant que vèiem molt lluny la data però, quasi bé sense adonar-nos, ja ha arribat el segon diumenge de maig i, com fa disset anys, una nova edició de la Marxa Cicloturista Terra de Remences.
Els amics del Club Ciclista Bas, encapçalats per Daniel Bosch i Toni Fité, ja tenen tot preparat per acollir als 3.000 participants que ompliran les carreteres de les comarques de La Garrotxa, El Ripollès i Osona per on passen els dos tradicionals recorreguts de 95 i 175 quilòmetres.
El recorregut curt, puntuable per la XXIV Challenge Catalana de Cicloturisme, tindrà com a dificultats els alts de Capsacosta i Canes, però es tracta d’una ruta molt assequible per tots aquells habituats a sortir en bici.
Els més preparats optaran pel recorregut llarg, puntuable pel VII Circuit Ciclopirineus-Coluer Bicycles, que a més dels colls anteriors, comptarà amb l’explosiu Bracons i el llarg Condreu com a reptes abans d’arribar de nou a Sant Esteve d’en Bas.
Com sempre, des de la Federació Catalana de Ciclisme us desitgem que gaudiu d’aquesta festa del cicloturisme català i tingueu un comportament esportiu envers la resta de participants, voluntaris de l’organització i autoritats.

Per veure tots els detalls i informacions: http://www.terraderemences.com/