Gran cursa infantil a Olot

04/05/2014

La segona prova de la Copa Catalunya organitzada pel Club Infantil Ciclista Olot, va reunir en aquest municipi de la Garrotxa un gran grup de petits ciclistes, fins a 105, on les 4 categories infantils van gaudir d'una matinal de ciclisme que va constar de quatre curses en línia i altres quatre contrarellotges en un circuit d'1 km impecable per aquest tipus de reunions, amb carrers amples, molt planer però amb la recta de meta en una pujada molt lleugera Cal assenyalar que dels 105 inscrits, 25 van ser noies.
La categoria de Benjamins va aplegar un total de 18 participants (11 nens i 7 nenes) que van fer una cursa en línia de 2 voltes que va ser molt ràpida i es va decidir a l'esprint, i un crono-esprint de 200m. En la categoria de Principiants van participar 25 corredors (20 nens i 5 nenes), que van fer una cursa en línia de 4 voltes, amb moltíssima competència des del tret de sortida, i un crono-esprint de 200m. En Alevins van prendre la sortida 22 corredors (17 nois i 5 noies) que van fer 8 voltes en la cursa en línia (que va resultar molt conservadora fins les 2 últimes voltes) i una contrarellotge d'1 volta. I per últim, en Infantils, van inscriure's 40 corredors (32 nois i 8 noies) que van realitzar una cursa en línia de 18 voltes (que va ser molt tàctica i on es van enregistrar diferents caigudes, on la Nerea Ruiz va haver de ser atesa, però afortunadament sense conseqüències greus) i una contrarellotge d'1 volta.
Tots els participants es van endur un record d'aquest dia i els 3 primers de cada categoria, a més, un trofeu. Finalment, els podis de les diferents categories van ser els següents: