ORDRE DE SORTIDA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA RUTA CRI

15/05/2014
Carretera

ORDRE DE SORTIDA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA RUTA CRI

Campionat de Catalunya  Ruta  Contra-rellotge Individual

Població i lloc de sortida:   Olot – Passeig d’en Blay

Organització,       C.Inf. Olot - C.C. Olot - C.C. Bas

Categories:  Cadets (M-F); Júniors (M-F); Sub23 (M); Elit (M-F); Sènior (M); Màster 30 (M); Veterans 40-50-60 (M)  No es disputarà el títol en les categories en que no participin almenys 3 corredors/es.

Inscripcions:   Obertes a partir del dimarts 6 de maig d’abril, a www.ciclisme.cat.  El cost és de 5€ per a totes les categories.  És obligatòria la inscripció on-line i es tancaran el dijous, 15 de maig, a les 24 hores.  No s’admetran inscripcions el mateix dia de la prova.

Recorreguts:   Hi hauran dos recorreguts segons categories:

Sortida a partir de les  15:00 h  

Recorregut 1   (9,5 km - desnivell 110 m), categories i ordres de sortida:

1) Master 60     2) Master 50   3) Master 40   4) Cadets (M)  5)  Juniors (F)   6) Cadets  (F)

Per veure el rutómetre, mapa i altimetría Clica aquí

Recorregut 2    (20 km - desnivell  xxx m), categories i ordres de sortida:

7)  Master 30    8) Senior      9) Elits (F)     10)  Junior      11) Sub’23       12) Elits.

Per veure el rutómetre, mapa i altimetría Clica aquí

Ordre de sortida:   L’ordre de sortida és per sorteig, dins de cada categoria, excepte els classificats en els primers 10 llocs de les classificacions actualitzats a 12 de maig al Ranking de carretera de les diferents categories, que sortiran en els últims llocs. Es publicarà el llistat de l’ordre de sortides el divendres, tarda, 16 de maig, a www.ciclisme.cat

Participació:  La participació al campionat de Catalunya CRI és obert a tots els ciclistes amb llicència UCI o llicència de la Federació Catalana però sols optaran al pòdium:     Els ciclistes espanyols amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme    -     Els ciclistes nascuts a Catalunya amb llicencia de qualsevol federació afiliada a la UCI    -    Els ciclistes d’altres nacionalitats, amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme amb una antiguitat mínima de 2 anys.

Dorsals i Bicixips:  Els corredors hauran de portar el dorsal que tenen assignat per a tota la temporada i el bicixip corresponent.   Només és obligatori un dorsal.  Els corredors que no tenen assignat dorsal i bicixip de la Federació Catalana se’ls assignarà un dorsal i bicixip abans de la  sortida.

Abans de la sortida:   El corredor es presentarà com molt tard 15 minuts abans de la seva hora de sortida, per efectuar el control de bicicleta, amb la llicència i el DNI

Zona Sortida/Arribada:   La sortida serà al  Passeig d’en Blay a la zona Firal.

Vehicles assistència tècnica:  Només es permetran els vehicles seguidors, amb un responsable en possessió de llicència de tècnic (director esportiu, mecànic, entrenador, monitor etc...)

Protocol:  El pòdium d’entrega de medalles i mallots per a les categories  Master 40-50-60, Cadets (M, F ) , Junior (F)  es realitzarà a les 18 hores.   El pòdium de les categories Sènior, Màster 30, Junior, Elit (F), S’23 , Elit  a partir de  les  20