Alejandro Sanchez és segon Memorial Alfredo Ruiz de Logronyo

21/04/2014

El ciclista català júnior del Huesca La Magia, Alejandro Sánchez, fou segon a la cursa logronyesa Memorial Alfredo Ruiz, una prova que es va desenvolupar per un circuit urbà de 1,6 km al qual els corredors dels diferents equips van haver de donar 20 voltes.
En línia de meta, a l'esprint, el corredor Alejandro Martínez ( Gandia-Jorge Canet), amb una mitjana de 39 km/h, es feia amb la victòria final, per davant d'un extraordinari Alejandro Sánchez que a punt va estar d'aconseguir el triomf . El corredor de l'equip d'Osca va certificar el seu magnífic estat de forma i la seva gran punta de velocitat a la capital de La Rioja i, a més d'aquesta 2a plaça, va obtenir el triomf final a la General de les Metes Volants.