Ultims dies per inscripció a la Ciclomarató Catalana Internacional BPB

07/05/2014
Cicloturisme

Ultims dies per inscripció a la Ciclomarató Catalana Internacional BPB

La cinquena edició de la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona–Perpinyà–Barcelona BPB2014 es celebrarà els propers dies 24 i 25 de Maig i estarà organitzada per la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme. La ciclomarató està homologada per l'Audax Club Parisien com un Brevet des Randonneurs Mondiaux de 600 quilòmetres.
La BPB2014 recorrerà diverses comarques de Catalunya i el Rosselló francès, amb un recorregut d'uns 605 quilòmetres. S’iniciarà al Velòdrom d’Horta de Barcelona a partir de les 6:00 hores del dissabte 24 de Maig i, com a referències del recorregut, es pot destacar el pas per Montcada i Reixac, Alella, Arenys de Munt, Lloret, Calonge, Torroella de Montgrí, Castelló d'Empúries, Colera, Argelès-sur-Mer, Le Boulou, Amélie-les-Bains, Maçanet de Cabrenys, Boadella i Les Escaules, Castellfollit de la Roca, Sant Esteve d’en Bas, Roda de Ter, Folgueroles, Calders, Sentmenat, Ripollet i el Forat del Vent per arribar de nou al Velòdrom.
Col•laboren amb l’organització clubs i voluntaris de diferents comarques de Catalunya i del Rosselló francès i les federacions franceses FFC, UFOLEP i FFCT.
Els participants hauran de segellar el seu carnet de ruta als 9 controls de pas establerts al llarg del recorregut. L’horari d’obertura i tancament d’aquests controls es calcula segons el promig màxim de 30 km/h i mínim de 15 km/h. El temps mínim per fer la Ciclomarató serà de 20 hores i el temps màxim de 40 hores. A tots el controls del recorregut, l’Organització disposarà d’avituallament sòlid i líquid, així com àrees de descans als tres punts de control establerts en horari nocturn.
La inscripció es podrà fer fins el proper dimarts 6 de Maig a la pàgina web http://www.bpb600.cat/ on també es pot consultar la reglamentació particular de la BPB2014 i el full de ruta amb el quilometratge, l’altitud i els punts de control. També tindreu informació al bloc de la Comissió de Cicloturisme http://www.cicloturismecat.wordpress.com/ i a la seva pàgina de Facebook www.facebook.com/cicloturismecat.
L’organització limita la participació als 300 primers inscrits. La Ciclomarató és oberta a la participació de tot ciclista amb llicència federativa i l’aval esportiu d’haver completat al 2014 una altra brevet de 300 o 400 quilòmetres.