Umbert Almenara guanya l´ Open Tàctic de Sant Joan Les Fonts

21/04/2014

Tot i el fred i dia plujós, més de 300 ciclistes han pres part a la tercera prova del Open Tàctic de BTT a Sant Joan les Fonts. El temps es va aclarir a temps i es va poder disputar una matinal atractiva en dos circuits de 32 i 20 quilòmetres considerats exigents amb el Coll de la Barcadura o la Ball del Vac a l´ itinerari curt, i a la volta llarga el corredor de Vulpellac.
Umbert Almenara (Bicis Esteve) va demostrar que cap corredor li ha pogut seguir la roda i s´ha imposat amb una clara victòria en solitari tot i que disputar  la Volcat. Segon i primer Júnior ha entrat Josep Duran (Megamo) també amb una excel•lent cursa i tercer i primer Sub 23 entrà  Roberto Bou (Tomas Domingo.
A la cursa de 20 quilòmetres el Cadet Jofre Cullell (Megamo) també ha estat molt superior a la resta i ha estat el brillant guanyador, seguit de Rubèn Gozalez (Medina) i Erik Martorell (Morenito). La primera noia fou Ariadna Trias (Sopela-Ugeraca). A la cursa infantil de 10 quilòmetres s´ ha imposat Alex Martin (Premia de Dalt) segon Manel Corralero (Blanes), tercer Pau Miquel (Bicisprint), i primera noia Ivette Espinar (Artsport). A les curses de promoció per nens i nenes han participat uns 100 nens i nenes amb fàcils i divertits circuits. El lliurament de premis ha estat presidit pel Regidor Carles Villanueva