Collbató es prepara per La Portals i la Copa Catalana BTT

11/04/2014
BTT

Collbató es prepara per La Portals i la Copa Catalana BTT

Aquest cap de setmana Collbató serà l’epicentre de la BTT i el running, amb la celebració de quatre proves en només dos dies, entre totes les proves de La Portals i la tercera prova de la Copa Catalana BTT Internacional.
El dissabte 12 d’abril tindran lloc la segona edició de La Portals Caminada (48km) i Ultra (73km), a més de la Copa Catalana BTT Internacional. El diumenge 13 d’abril es reserva per la prova clàssica, la cinquena edició La Portals BTT (60km). Entre participants, acompanyants i públic, s’estima que passaran per Collbató unes 5.000 persones.
La Portals, en les seves tres modalitats, són marxes obertes a tothom i no competitives. Totes elles donen la volta a la muntanya de Montserrat, començant a Collbató i seguint a El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat i Esparreguera. En aquesta edició s’homenatjarà a Israel Nuñez, en BTT, i Kiku Soler, en running.
La Portals BTT forma part del circuit de pedalades BTT EXPERIENCE, un conjunt de 5 marxes ciclistes per a totes i tots aquells que volen gaudir d’un entorn espectacular amb un nivell tècnic molt assequible i un marc incomparable per compartir en família la natura, el turisme, la gastronomia i la gent del territori. A més, La Portals és una marxa solidària i aquest any destinarà 1€ de cada inscripció a emergències socials.
Per la seva banda, el circuit de la Copa Catalana BTT Internacional, que transcorrerà pels boscos que hi ha sota la pista esportiva Martí Gil, consta d'aproximadament 5km, i és un circuit ràpid, revirat, i molt espectacular pel públic ja que es pot seguir la prova en tot moment. A més, Collbató està dotada d’unes grans instal•lacions per a la prova, amb un paddock tocant a la línia de sortida i arribada i tocant al pavelló esportiu, amb tots els serveis disponibles.
Els petits i joves també tindran la possibilitat de competir a Collbató. A les 10.00h es disputarà una Kids Cup, per a nens i nenes federats, i a les 12.00h el Joves Open Bike, una competició adreçada als joves del poble de Collbató i a tots els que s'hi vulguin afegir. Collbató us espera per a passar un cap de setmana gaudint de l’esport i envoltat de bells paratges als peus de la muntanya de Montserrat.