500 ciclistes a la Marxa Les Goges

07/04/2014
Cicloturisme

500 ciclistes a la Marxa Les Goges

Aquest diumenge a les 8 del matí s’ha donat la sortida de la VII edició de la Marxa Cicloturista de Les Goges, amb un temps totalment primaveral que ha permès gaudir als ciclistes que hi han participat. La convocatòria ha estat un èxit de participació assolint el límit dels 500 inscrits previstos per la marxa. Gairebé 200 ciclistes han participat al recorregut curt de 93 km de distància, que els primers participants han fet amb un temps d’unes tres hores, i uns 300 en el recorregut llarg de 140 km, invertint els participants més ràpids un temps de més de 4 hores. Els participants han pogut viure de primera mà la llegenda del “Territori Goges”, descobrint a cada pedalada la bellesa de tot els racons del recorregut.
El Club Ciclista Banyoles, amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles, la Representació Territorial de l’Esport a Girona de la Generalitat de Catalunya i la Delegació a Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, ha organitzat un any més la prova ciclista de Les Goges amb ànims d’oferir al cicloturista una marxa de qualitat on pugui gaudir del ciclisme. La prova s’ha desenvolupat amb normalitat sense cap incidència remarcable, amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra, Policia Local, Protecció Civil i voluntaris que han vetllat per la seguretat dels ciclistes durant tot el recorregut.
Les novetats introduïdes aquest any, tant a nivell organitzatiu amb un nous sistema de cronometratge ofert per TempsXCurses amb el xip integrat amb el dorsal, com del recorregut, afegint alguns punts d’interès com la pujada final a Falgons, han estat molt positives. També ha agradat molt als participants el servei de fotografia ofert amb la col•laboració de l’empresa Bicicarril, que permet disposar de més de 1.400 fotografies de la Marxa i que es poden obtenir de forma gratuïta, així com els avituallaments i el dinar ofert al final de la pedalada, així com el sorteig de diferents obsequis oferts per les empreses i entitats col•laboradores.