Alex Marin triomfa a la DH Challenge Cervià de les Garrigues

07/04/2014
DHi

Alex Marin triomfa a la DH Challenge Cervià de les Garrigues

Cervià de les Garrigues (Lleida) ha acollit la segona prova de la DH Challenge 2014 aquest cap de setmana 5 i 6 d’Abril, cursa organitzada per Penya Ciclista Colomina.
Més de 170 participants  s´han acostat fins terres lleidatanes per disputar un descens exigent, tècnic i molt pedregós; amb una llargada de 1.5 km que finalitzava amb un salt espectacular. Al paddock es trobaven les carpes dels sponsors principals com Rumble Bikes i altres sponsors locals de la prova.
La calor ha estat la gran protagonista de la jornada tot i que una lleugera brisa ha ajudat a refredar lleugerament l’ambient. Després de les pluges de dijous passat, el circuit es trobava en perfectes condicions per la cursa i gràcies a la bona organització de la Penya Ciclista Colomina, la cursa ha estat un èxit.
Un excel•lent Alex Marin (Fox-Giant) ha marcat el millor temps de tota la jornada, 1:20.608. El rider júnior s’ha endut el primer calaix scratx juntament amb el de la seva categoria. Però no és l’únic jove que va fort aquest any i és que el tercer lloc scratx ha estat per en Ferran Jorba (Intense-GoPro), que ha estat el segon júnior amb un temps de 1:21.202. Tercer júnior ha estat el rider lleidatà Jordi Simó del C.C. Terres de Lleida amb 1:25.792.
En Dani Algarra del Intense-GoPro ha pujat al primer lloc de la categoria Elit Expert, marcant el segon millor temps del dia amb 1:21.053. En Guillem Jorba, també del Intense-GoPro, ha estat segon Elit Expert amb un temps de 1:21.518 i el tercer calaix del pòdium ha estat per en Jordi Junyent (Saracen-Funn-Madison), qui ha parat el crono a 1:21.884. El quart lloc ha estat per en Pasqual Canals del Motoclub Sant Andreu de la Barca i tancava el pòdium en Pol Romero del Intense-GoPro.
En categoria Elit ha guanyat en Joan Rodriguez del Saracen-Funn-Madison seguit d’Adrian Palau i Sergi Rodon. El primer lloc dels Cadets ha estat per en Roger Mateos, seguit de Lluis Buide i Ferran Algueró. La categoria Infantil  ha estat per en Pol Marin seguit de Marc Jover i Pere Calzada. El pòdium Femines Elit ha estat encapçalat per Mireia Boscà seguida de Blanca Julià i Telma Torregrosa, mentre que el pòdium Femines Cadet/Júnior ha estat per Blanca Aracil seguida de Cristina Urgell. La categoria Màster-30 l’ha guanyat un gran Xavi Temporal, qui ha marcat un bon sisè temps scratx; el segon calaix ha estat per en Joan Vicente i el tercer per en Rubén González. El guanyador Màster-40 ha estat un incontestable Ramón Figueras seguit d’Iban Llorens i Xavier Abarca. Màster-50 l’ha encapçalat Josep Maria Riera seguit d´ Antoni Prat i Juan Antonio Cotan. La categoria d’Enduro se l’ha endut l’Ignacio Javier Vallina, seguit de l’Albert Icart i d’en Francisco José Montes. Per acabar, hi hagut dos tàndems, en primer lloc en Jordi Granell i n’Alfons Bayonas seguits d’en Rubén Fernandez i en Paco Borrueco.
Aquesta temporada la Challenge DH compte amb el suport global de SARACEN, FUNN, MADISON, LEATT i Coca-Cola. La Challenge es desplaçarà els propers 10 i 11 de Maig a Pineda de Mar (Barcelona).

Classificacions Scratx: http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio-Scratch.pdf
Classificacions Categories: http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio-Categories.pdf

Fotografies: Pedro González.