Tot a punt per l'estrena de la CicloVolta a Catalunya

05/04/2014
Cicloturisme

Tot a punt per l'estrena de la CicloVolta a Catalunya

Queden molts pocs dies per la celebració de la primera edició de la CicloVolta a Catalunya, una interessant iniciativa de ruta cicloturista per etapes i no competitiva amb format de repte i aventura que es portarà a terme els dies del pont de l'1 de maig.
Aquesta CicloVolta tindrà sortida el dijous dia 1 des del Velòdrom d'Horta barcelonès i els participants tindran per davant 4 etapes per totalitzar 500 quilòmetres de recorregut, 14 ports i més de 10.000 metres de desnivell acumulat.
No hi haurà temps ni classificacions. L'objectiu és que cadascú gaudeixi del cicloturisme a la seva manera i al seu ritme. Degut a la duresa del recorregut, hi ha ports i trams opcionals. Es pugen ports mítics de l'interior català com el Turó de l'Home, Collfred, Bracons, La Trona, les Estenalles, Tibidabo,... passant per llocs de gran bellesa paisatgística com el Parc del Montseny, Rupit, la Garrotxa, el Lluçanès, el Parc de Munt i Obac o el Parc de Collserola.
L'ex-ciclista Melcior Mauri participarà a totes quatre etapes i l'organització comptarà amb la col•laboracióde la revista Ziklo, la botiga BikeCare i la Federació Catalana de Ciclisme.
Hi ha un límit de 50 participants i queden molt poques places. Les inscripcions es tanquen el proper diumenge 13 d'abril.

Per veure tota la informació a la web www.laextrema.es/ciclovolta-catalunya