El CC Boi presenta un ampli planter de ciclisme de base

03/04/2014
Carretera

El CC Boi presenta un ampli planter de ciclisme de base

Una sala plena amb més de 300 persones va albergar la presentació de la temporada 2014 del Club Ciclista Sant Boi, un club centenari  que des de fa anys ve apostant pel ciclisme de base al nostre país. Temporada després de temporada, el CC Sant Boi demostra que “el ciclisme està viu i que no és un esport minoritari”, tal com va assenyalar el president del club Jesús Ruiz. “Són molts anys de dur treball i de recompenses, no solament a nivell de victòries en competicions, sinó en fora d´ elles, sobre i fora de la bicicleta. Tot aquest esforç seria impossible sense el suport incondicional del nostre sponsors”.
La labor del Club Ciclista Sant Boi fou reconeguda per la Federació Catalana de Ciclisme, a través de Joaquím Vilaplana, en assenyalar “l'embranzida constant” d'un Club “que no para de créixer”. María Antonia Barragán, Regidora d'Economia de Sant Boi, va animar a aquests joves “a continuar gaudint d'una activitat que els encanta”, mentre que el Delegat Territorial assenyalà “la importància de practicar esport en la infantesa, com a mètode per combatre el tan temut sedentarisme infantil”.

Reconeixement

“Tot aquest treball no ve d'ara, va assenyalar Ruiz en un altre moment de l'acte, sinó que la llavor del Sant Boi es va sembrar fa un bon temps, per això destaco la gran labor de Jordi Piñol i Calvet, primer president del Club, i un home amb majúscules del com hem après moltes persones que avui integrem aquesta institució”.

Posada de llarg

Els primers a pujar van ser els representants de l´ equip cadet que prendra part en totes les proves de la Copa Catalana i el Campionat del Baix Llobregat, com així també la Copa Manrubia i la Volta al Baix Aragó, entre unes altres. Els Júniors també estaran presents en totes les competicions de la Copa Catalana de la seva
categoria, a més inclouen proves de la Copa d'Espanya, Volta a Pamplona, Volta al Circuit Càntabre, per nomenar algunes. Després dels júniors els va tocar el torn als benjamins, principiants, alevins i infantils de l´ Escola de Ciclisme. Més de 55 nens van omplir l'escenari de la sala.

Staff Tècnic

Directors de l’Escola y Equips Junior y Cadet:
Jesús Ruiz
Juan Sánchez
Ernesto Mañanes
Jan Francesc Vila
Joan Paniagua
Preparador Físic:
Fran García
Fisioterapeuta:
Iván Ticó

Integrants de l’Escola de Ciclisme

Natalia Miranda
Adrià Garcés
Leo Ucher
Hugo Fernández
Marcos Aragón
Jordi Riera
David Peñalver
Albert Obelleiro
Joel Cobo
Fran Martín
Pol Domènech
Alex Reloba
Ismael Castaño
Xavi Cid
Lenny Chavez
Alexander Burriel
Carla Aragón
Joan Marin
Sergi Darder
Miguel Sepúlveda
Gerard Edo
Luis Vivián
Laia Díaz
Nacho Suárez
José Cárdenas
Nicolás Fernándes
Iker Mericaechevarria
Nerea Ruiz
Enric Clavel
Joan Pazos
Carolina Miranda
Natalya Fernándes
Javier Lamela
Abel Gordillo
Gemma Díaz
Arnau Espina

Equip Tomás Domingo – CC Ssant Boi / Cadets

Pol Hervás
Erik Fernández
Artai Lage
Marc Guerra
Joan Josep Paniagua
Bernat Coromines
Alex Burdoy
Isaac Marcos

Equip Tomás Domingo – CC Sant Boi / Júniors 

Oriol Cabanas
Omar Romero
Oriol Almirall
Jordi Baldé
Adrià Puig
Fernando Gómez
Aitor Ruiz
David Barco
Carlos Rodríguez

Equip Tomás Domingo - CC Sant Boi/ Fèmina Elit

Núria Lage