Pals dóna el tret de sortida a la Copa Catalunya infantil

04/04/2014
Carretera

Pals dóna el tret de sortida a la Copa Catalunya infantil

El proper 6 d'abril Pals (Girona) inaugura la temporada infantil de carretera amb la seva tradicional del cursa al barri de la Llevadora, el Gran Premi Jodofi Supermercats, organitzat pel Club Ciclista Baix Ter que enguany arriba a la seva 4a edició i que també serà puntuable per a la Copa Catalunya de la categoria.
Les inscripcions començaran a les 9h del matí  i les curses a partir de les 10h, amb dues proves per a totes les categories:  una cursa en línia (amb distàncies de 2, 4, 10 i 20 km segons la categoria) i una contrarellotge (de 200m per a les categories benjamí i principiant i d'1 km per a alevins i infantils) que computaran totes dues per la classificació final (per punts, a favor de qui menys punts hagi fet).
El calendari infantil de carretera aquest any compta provisionalment amb 15 curses entre els mesos d'abril i setembre, de les quals 3 en format crono-ginkana (per a principiants, alevins i infantils). El Campionat de Catalunya per a la categoria infantil es celebrarà a Sant Feliu de Guíxols (Girona) el dissabte 14 de juny.

Per veure normativa (punt 4): http://www.ciclisme.cat/contenido.php?seccion=normativa_carretera