La Marxa Cicloturista Sportful-arueda.com fa quatre anys

01/04/2014
Cicloturisme

La Marxa Cicloturista Sportful-arueda.com fa quatre anys

El proper diumenge 27 d’abril, el Club Ciclista arueda.com organitza la quarta edició de la Marxa Cicloturista Sportful-arueda.com. El recorregut serà el mateix que el de les darreres temporades amb 120 km i 2.000 m de desnivell acumulat. L’Alt de Sant Pere de Rodes i el Coll de Banyuls seran un cop més les principals dificultats de la ruta que transcorrerà per les carreteres de l’Alt Empordà. El punt de sortida i arribada serà la pista annexa al Pavelló Poliesportiu de la localitat gironina de Roses.
Els participants a la marxa no tindran ni dorsal ni xip de cronometratge. L’objectiu de l’organització serà el d’oferir una agradable jornada de cicloturisme entre amics amb un recorregut dur i espectacular, però assequible per tots els afeccionats. Això sí, el tram final del Coll de Banyuls té rampes constants i superiors al 15%, per tant es recomanable portar una desmultiplicació adequada.
Tots els participants rebran un magnífic regal com és una armilla Sportful Hot Pack que té un valor de més de 60 euros. També hi haurà més obsequis i sorteigs d’altres patrocinadors així com servei de dutxes i dinar després de la marxa.
Recordeu que les inscripcions es tancaran el dimecres 23 d’abril o a l’arribar al límit de 500 participants.

Teniu tota la informació de la marxa a www.arueda.com/marcha.