El Circuit de Llarga Distància-deporvillage 2014 arriba a Granollers

01/04/2014
Cicloturisme

El Circuit de Llarga Distància-deporvillage 2014 arriba a Granollers

El proper diumenge dia 13 d’abril el cicloturisme català té una nova cita en la 34ena. edició de les Rutes del Montseny, la marxa més veterana de les que formen el XVII Circuit de Llarga Distància-deporvillage.
Com a novetat aquest any, el Club Ciclista Granollers proposarà un únic recorregut de 153 quilòmetres. Les dificultats que hauran de salvar els participants seran l’Alt de Cànoves, l’Alt de Sant Marçal i el Coll Formic per totalitzar més de 2.500 metres de desnivell acumulat.
Recordeu que les inscripcions anticipades a 28 euros pels federats en ciclisme finalitzaran el dimarts 1 d’abril a la mitjanit. Les inscripcions, amb un recàrrec de 5 euros des de llavors, acabaran definitivament el dimarts 8 a les 24 hores o a l’arribar als 800 participants.
La recollida de dorsals es podrà fer el dissabte 12 a la Plaça de la Corona de Granollers entre les 10 hores del matí fins les 18 hores de la tarda. El diumenge es podran recollir els dorsals al Pavelló El Tubo (carrer Camps de les Moreres, 1) abans de la sortida a les 8 hores del matí.

Teniu tota la informació a la web http://www.rutesdelmontseny.com/.