Uns 340 bikers desafien la pluja a l´ Open Tactic de Santa Coloma de Farners

31/03/2014
BTT

Uns 340 bikers desafien la pluja a l´ Open Tactic de Santa Coloma de Farners

La segona prova del Open Tactic de BTT celebrada a Santa Coloma de Farners s´ha disputat amb èxit tot i el dia de pluja que va fer perillar. Al final uns 340 bikers van fruir del Castell de Farners, el Corriol Khan i el Turó de les Gatoses amb camins de pistes i corriols de cabra.
La ruta llarga de 32 quilòmetres ha estat dominada en solitari per l´ elit Umbert Almenara (Bicis Esteve), seguit de Marc Trayter (L' Escala- Empuries) i Christian Collados tercer i primer master 30, mentre que Jordi Quintanas (Cromoly Bikes) fou el primer sots 23, Josep Duran (Megamo), primer júnior, Beni Montero (Girona Bike), primer master 40.
La cursa de 20 km ha tingut com a protagonista al corredor local Jofre Collell (Megamo) que ha guanyat de forma brillant seguit de Ruben Gonzalez (Medina) i Pau Quintana (Platja d' Aro). Pep Permañe fou master 50, Javier Gomez (Impuls Medes), primer esplai, Mariona Catedra (Ayats Cycles), primera noia, Silvia Roura (Bicis Esteve), primera noia júnior, Robet Baserba (Bike Girona), primer master 60, i Judith Fores (Bici Oci Niner), primera noia sots  23.
La cursa Infantil de 10 quilòmetres ha tingut com a guanyador a Manel Corralero (CC Blanes) seguit de Alex Martin (Premià de Dalt) i Raul Sebastianes (Comdibal). Ivette Espinar(Artsport),  Alex Sabater (Ayats Cycles) i Magda Duran (Tomas Belles) completaren el quadre de guanyadors.
Les curses de Promoció per nens i nenes s´ han disputat a circuits de 500 i 1000 metres amb una bona participació. La cloenda ha sigut molt animada amb obsequis i una botifarrada.